Machine lay-out

Hieronder zijn enkele lay-outs als een PDF-bestand weergegeven. Afhankelijk van de lay-out kunnen de steenpakketten met een steenklem worden geladen en gelost (lay-out 1, 2 en 4). Met lay-out 3 en 5 kunnen de steenpakketten op een houten pallet met de vorken van de heftruck geladen en gelost worden.

1. Rota Cage 'Budget' (handling met steenklem)

Een Rota Cage steenverouderingmachine met een vertikale lift en een bodemplaat. Het pakket wordt met een steenklem onder de machine geladen en gelost.

bekijk pdf »

2. Rota Cage 'Conveyor' (handling met steenklem)

Deze Rota Cage steenverouderingsmachine heeft een schaartafel met aan weerzijde twee transportbanen met ieder een bodemplaat. Het pakket wordt op twee posities met een steenklem geladen en gelost.

bekijk pdf »

3. Rota Cage 'Conveyor' (handling op pallet)

Zoals lay out 2, echter hier wordt boven beide laad- en losposities een vaste klem met een stalen plaat op rollen gemonteerd. Zo kan een pakket met pallet geladen worden. De pallet wordt tijdens het verouderen op de stalen plaat bewaard. Het pakket wordt na het verouderen weer teruggeplaatst.

bekijk pdf »

4. Rota Cage 'Carrousel' (handling met steenklem)

Deze Rota Cage heeft een vertikale lift. De steenpakketen worden getransporteerd op een carrousel systeem. De carrousel heeft met 3 posities: 1 positei voor laden en lossen; 1 positie onder de machine en een positie voor een omsnoeringsmachine of het aanbrengen van een folieverpakking. Het pakket wordt met een steenklem geladen en gelost.

bekijk pdf »

5. Rota Cage 'Carrousel' (handling op pallet)

Zoals lay-out 4, echter hier wordt boven de laad- en lospositie een vaste klem met een stalen plaat op rollen gemonteerd. Zo kan een pakket met pallet geladen worden. De pallet wordt tijdens het verouderen op de stalen plaat bewaard. Het pakket wordt na het verouderen weer teruggeplaatst.

bekijk pdf »

Klik hier om Acrobat Reader te downloaden.

Ga naar Techniek »

Foto's Machine

Klik hier om de foto gallery van de Rota Cage type Conveyor en het type Carrousel Conveyor te openen.

Video's

Klik hier voor enkele video's van de machine in bedrijf.

Partner

Klik hier om een kijkje te nemen naar de vernieuwde website van onze technische partner JKB Transporttechniek BV.